• Suomi Suomi
  • Русский Русский
  • English English

Viikkotunnit & Hinnat / Kesä 2020

Voit osallistua tunneille joko verkon välityksellä Zoomia käyttäen tai lähiopetuksena saapumalla salillemme. Toistaiseksi otamme lähiopetukseen enintään 10 oppilasta kerrallaan.

Jos haluat osallistua online-tunneille, tutustuthan ohjelman käyttöön ennen ensimmäistä tuntia. Lähetämme sinulle linkin Zoom-palaveriin ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova.

 
Tunneille (myös online tunneille) on edelleen mahdollista tulla myös kertamaksulla maksamalla ennakkoon tilillemme. Lähetettyäsi kuitin meille tekstiviestillä/Whatsappilla, lähetämme sinulle linkin Zoom-palaveriin. Opettajien yhteystiedot löytyy tästä.

Kertamaksu:

SAAJA: TribalTanssiKeskus
SAAJAN TILINUMERO: FI5757224120107402
VIESTI: Nimi Sukunimi/yksittäistunti/tunnin päivämäärä ja kellonaika

 

90 min 20 €

60 min 15 €

 

Kaikki hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

Kurssin voi maksaa pankkiin, liikuntaseteleillä tai käteisellä, jos tulet paikan päälle.

 

MA TI KE TO PE
 

 

     

 

 
 
 
 
 
 
WORKSHOPIT
 

klo 18.00-20.30 

The Art of the Backbend 

Ti 7.7.2020

1 krt x 2,5h / 37 €

Opettaja: Anna Afra

Takataivutus on näyttävä, mutta haastava liike, johon pääseminen vaatii määrätietoista ja säännöllistä työtä. Tämän työpajan tarkoituksena on avata takataivutuksen anatomiaa, tarjota työkaluja harjoittelua varten ja tietenkin opettaa oikea ja turvallinen tekniikka. Kurssi painottaa vahvasti kehonhuollollista ja anatomista osastoa. Tanssiliikkeistä tarkastelun alla on  deep bodywave, layback ja zipper. 
 
 

klo 18.00-20.00

Balancing 101

Ti 21.7.2020

1 krt x 2h / 30 €

Opettaja: Anna Afra

Miekka, tarjotin, ruukku, kirja.  Tässä työpajassa tutustutaan tanssivälineen tasapainottelun alkeisiin. Kurssilla käydään läpi yleisiä tasapainotteluun ja esityksen rakentamiseen liittyviä periaatteita ja harjoitellaan käytäntöä. Miekan puuttuminen ei ole este osallistumiselle; kurssisisältö on suunniteltu niin, että kirja ajaa asian.

 

 

lmoittautuminen tanssikursseille on sitova.

 

Alennukset:

1. Opiskelija-alennus 10%

- voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Kertamaksuista, tiiviskursseista, aamu- ja päivätunneista ei saa alennusta. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

2. Paljousalennus*:

2 kurssia: 10% koko summasta

3 kurssia: 15% koko summasta

4 kurssia: 20% koko summasta

*Alennus ei koske aamu- ja päivätunneista ja tiiviskursseja.

Lisätietoa maksutavoista kohdasta “säännöt”

 

ILMOITTAUTUMINEN