Säännöt

Ilmoittautuminen

Jos haluat liittyä tanssimaan, ilmoittaudu nettisivuiltämme kursseille. 

lmoittautuminen tanssikursseille on sitova.

Jos ilmoittautuminen ei onnistunut nettisivun kautta tai mikäli haluat saada lisätietoa, ole hyvä ja ota yhteyttä joko lähettämällä sähköpostia tai soittamalla.

 

Maksaminen

Ilmoittautumisen jälkeen lasku tulee automatisesti sähköpostitse. Lasku kirjoitetaan koko kaudelle, mutta sitä voidaan maksa joko kokonaan tai 2(4) erässä. Kurssin voi maksaa pankkiin tai käteisellä. Maksun viestiksi kirjoitetaan viitenumero.

Mikäli haluat laskun kirjeitse kotiisi, veloitamme laskutuslisän 5 €.

 

Alennukset

TribalTanssiKeskuksen kursseista voi saada 10 % opiskelija-alennuksen. Opiskelijan tulee näyttää opiskelijakortti ensimmäisellä tunnilla. Kurssiin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, jos sinulla on oikeus alennukseen. Kertamaksuista ja tiiviskursseista ei saa alennusta.

 

Tunnin peruuntuminen

Jos tunti joudutaan perumaan, kautta jatketaan niin paljon, että tunnit tulevat täyteen. Jos kautta ei voi enää jatkaa, saat korvauslipukkeen jonka voit käyttää millä tahansa tanssitunnilla, myös seuraavalla kaudella. Lipuketta ei voi käyttää osana kurssimaksua.

 

Online-opetukseen siirtyminen

Jos tilanee vaati (valtion, kaupungin rajoitukset), siirrytään etäopetukseen Zoomin kautta.

Peruutukset
Ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittautumisen voi perua viikkoa ennen kurssin alkua (kurssin ensimmäistä kokoontumiskertaa ja sen jälkeen ainoastaan lääkärintodistuksella). Peruutus on tehtävä mieluiten kirjallisesti esim. sähköpostilla, niin että saat kuittauksen peruutuksen hyväksymisestä. Maksettua kurssimaksua palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksen perusteella.

Ilmoittautumisen ja kurssiin osallistumisen voi perua siinä tapauksessa, että TribalTanssiKeskus on jo vahvistanut kursseille osallistujien määrän (n. viikko ennen kurssin alkua)  tai kurssin ollessa käynnissä maksamalla peruutusmaksu, joka tekee 50% maksamatta (käyttämättä) olleesta loppusummasta, kuitenkin enintään 200 €.

Poissaolot

Poissaoloja voi korvata saman lukukauden aikana millä tahansa lukujärjestyksen mukaisella tunnilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla. Voit siis käydä toisen lajin tunneilla tai käydä saman lajin kaksoistunnin. Korvaustunnit voi käydä myös etukäteen.
Korvaustunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Opettajalta saa valmiita korvaustuntilipukkeita, joka täytetään tunnille tultaessa ja annetaan täytettynä opettajalle.