Tanssisali

Tanssisalin vuokraus

TribalTanssiKeskuksessa on avara ja valoisa noin 60m2 tanssisali, jota vuokrataan erilaisiin tanssi- ja liikuntamuotoihin. Salissa on laminaatti, suuret peilit ja äänentoistolaitteet. Tanssisalissamme on koneellinen ilmanvaihto. Tilasta löytyy 2 wc:tä, suihku, pukuhuoneet, minikeittiö.

Hinnat

Yksittäiset tunnit: 20 EUR/h + ALV

Vakiovuorot: alkaen 14 EUR/h + ALV

Varaukset ja lisätiedustelut

044 306 85 61 / Anna, info(at)tribaltanssikeskus.fi

 

Vuokraehdot

Vuokranantajalla on oikeus irtisanoa sopimus heti korvauksetta, jos vuokralainen ei noudata näitä vuokraehtoja.

Vuokralainen ei saa siirtää vuokrasopimusta kolmannelle osapuolelle.

Vahingot

Vuokralainen korvaa itsensä ja asiakkaittensa kiinteistölle ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Vuokranantajan vakuutus ei korvaa vuokralaisten vahinkoja.

Käyttöaika

Voi tulla harjoituspaikalle 15 min ennen saliaikaanne ja täytyy poistua viimeistään 15 min tunnin jälkeen. Saliin voi mennä vasta kun aikanne alkaa ja poistutte, kun varaamanne aika on päättynyt.

Siivous

Sali ja yleistilat  tulee jättää samaan kuntoon kun tullessa.

Ylimääräinen siivouskulu 45€/kerta laskutetaan vuokralaiselta jos tarpeen.

Salin lattiaa ei saa vahingoittaa ulkokengillä tai muilla lattian pintaa naarmuttavilla kengillä tai tavaroilla. Ovet tulee lukita, valot ja soittimet sammuttaa, ikkunat sulkea, astiat tiskata kun lähtee salista.

Peruutus

Vuokrauksen voi peruuttaa korvauksetta 30 päivää ennen vuokrauspäivää, 29-20 päivää ennen vuokrauspäivää tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50% vuokrahinnasta, 20-0 päivää ennen vuokrauspäivää tapahtuvan peruutuksen jälkeen veloitetaan koko vuokra.

 

VAPAAT AJAT