Tiiviskurssit / Workshops

 

Voit osallistua tunneille joko verkon välityksellä Zoomia käyttäen tai lähiopetuksena saapumalla salillemme. Toistaiseksi otamme lähiopetukseen enintään 10 oppilasta kerrallaan.

 

Kaikki hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

Kurssin voi maksaa pankkiin, liikuntaseteleillä tai käteisellä, jos tulet paikan päälle.

 
WORKSHOPIT
 

LA 20.11.2021

klo 12-14

Gothic Fusion -alkeisworkshop

1 krt x 2h / 25 €

Opettaja: Maria Morte

Oletko kiinnostunut tanssiharrastuksen aloittamisesta? Tumman elegantti Gothic Fusion -vatsatanssi on kiehtova yhdistelmä Tribal Fusion -vatsatanssin liikekieltä ja goottiestetiikkaa. Tervetuloa tanssimaan marraskuun synkkyydessä dark waven, industrialin ja goottirockin tahtiin.
 
Taso on alkeet, eli et tarvitse lainkaan aiempaa tanssikokemusta!
 
Workshop koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta, lyhyestä sarjasta ja loppuverryttelystä. Tutustumme tekniikkaosiossa fuusiotribalin perusliikkeisiin: perusasentoon, lantion ja rinnan alueen liikkeisiin ja käsien linjoihin. Sovellamme tekniikkaosiossa opittua liikemateriaalia lyhyessä sarjassa, jossa on tilaa myös sinun omalle tulkinnalle! 
 
Voit osallistua lähiopetukseen tai verkossa Zoomin välityksellä. Ota mukaasi mukavat vaatteet, juomapullo ja halutessasi oma joogamatto. Studiolla on lainamattoja. 
 
Taso: alkeetOhjaajasta: Maria Morte on helsinkiläinen tribal fusion -vatsatanssija. Vanhoista kauhuelokuvista, metallimusiikista ja uuskummasta inspiroitunut Maria on myös TribalTanssiKeskuksen alkeisryhmän ohjaaja.

Lisätiedot: mortemarya@gmail.com

 

lmoittautuminen tiiviskursseille on sitova.

 

Alennukset:

1. Opiskelija-alennus 10%

- voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Kertamaksuista, tiiviskursseista, aamu- ja päivätunneista ei saa alennusta. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

ILMOITTAUTUMINEN