• Suomi Suomi
  • Русский Русский
  • English English

Anna Afran tiiviskurssit su 23.08.2015

Su 23.08.15 Anna Afran tiiviskurssit TribalTanssiKeskuksessa!

1. Zillit 2 - tiiviskurssi (avoin taso) klo 12.00-14.00

Zillit eli sormisymbaalit ovat rytmisoitin, joita tanssija käyttää niin musiikin kuin tanssinsa säestyksenä. Zillit 2 -tiiviskurssi pohjaa Zillit 1 -kurssiin, varioiden aikaisemmalla kurssilla opittuja rytmejä. Zillit 2 on osa zillien soiton tiiviskurssikokonaisuutta, jonka jokainen osa toimii itsenäisenä työpajana, joten kurssille voi osallistua, vaikka ei olisi käynyt Zillit 1 -kurssia.

Mukaan joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet, vesipullo ja zillit, mikäli sellaiset omistat. Zillejä voit lainata tarvittaessa myös meiltä, joten tulethan hyvissä ajoin paikalle ennen tunnin alkua, jotta voit sovittaa ja säätää itsellesi sopivat zillit.

2. Tribal Fusion - tekniikkatiiviskurssi (keskitaso) klo 14.15-16.15

Ympyrät, neliöt, kahdeksikot. Muun muassa näistä on fuusiotribaalin muotokieli tehty. Tällä tiiviskurssilla siirrytään perusliikkeiden tuolle puolen ja tutkitaan yleisimpien muotojen käyttämistä kolmiulotteisesti kehossa: kiertäen, kääntäen ja siirtyen kehonosasta toiseen.

Tiiviskurssi on suunnattu fuusiotribaalin perusteet hallitseville, n. 1-2 vuotta lajia harrastaneille. Mukaan joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet ja vesipullo.

Opettaja: Anna Afra

Hinnat:
1 kurssi 26€
2 kurssia 42€

Paikka:

Hämeentie 105 C, sisäpiha 3.krs (Studio Shamsina)

Ilmoittautumiset