Tribal Salon 2018 / Ilmoittautuminen tiiviskursseille

Kurssit myydään ilmoittaumisjärjestyksessä (paitsi Staging Project by Polina Shandarina). Mikäli kurssit ovat ehtineet myydä loppuun kun saamme ilmoittautumisesi, lisäämme sinut automaattisesti jonotuslistallemme. Pyrimme vahvistamaan ilmoittautumisesi tai varasijapaikkasi mahdollisimman pian, viimeistään 2-3 päivään sisällä.

Huomioithan, että paikkasi on varmistunut vasta kun olemme saaneet maksusi. Saat maksuohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli maksua ei suoriteta viikon sisällä ilmoittautumisesta, voimme myydä paikkasi eteenpäin.

Jos ilmoittaudut ennen 1.6.2018, kurssimaksu on mahdollista suorittaa kahdessa erässä (50% + 50%).

Ensimmäinen erä tulee suorittaa viikon sisällä ilmoittautumisesta. Kurssipaikkasi on varmistettu kun olemme saaneet ensimmäinen maksuerän. Huomioithan, että ensimmäinen maksuerä on sitova eikä ensimmäistä maksuerää palauteta mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi. Jotta saa aikaisen ilmoittautujan alennuksen, toinen erä tulee suorittaa ennen 30.4.2018. Tämän jälkeen toisen maksuerän summa nousee kattamaan täyden hinnan.

Koko kurssimaksu tulee suorittaa 60 päivän sisällä ilmoittautumispäivästä. 1.6.2018 jälkeen kurssimaksu on mahdollista maksaa vain yhdessä erässä.

Ilmoittautuminen on sitova eikä kurssimaksuja palauteta, ellei tapahtuma peruunnu. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja järjestäjä pidättää oikeuden kieltää sisäänpääsyn henkilöiltä, jotka eivät ole osanottolistalla. Huomiothan, että ilmoittautuja maksaa PayPaliin tai kansainvälisiin pankkisiirtoihin liittyvät kulut. Järjestäjä ei ole vastuussa näistä kuluista.

Mikäli et pystykään osallistumaan kursseille, ilmoita meille mahdollisimman pian (tai viimeistään 12.8.2016 mennessä) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tribaltanssikeskus.fi, jotta voimme myydä paikkasi eteenpäin seuraavalle jonotuslistalaiselle. Huomioithan kuitenkin, että kurssimaksuja ei palauteta, jos paikkaa ei saada myytyä eteenpäin.

Saat tapaturmasuojan ottamalla oman vapaa-ajan vakuutuksen. Tapahtuman järjestäjä tai opettajat eivät ole vastuussa henkilövahingoista, tapaturmista tai muista vahingoista.

Lähettämällä ilmoittautumisen hyväksyt yllämainitut ehdot.

llmoittaudu