Интенсивы

Voit osallistua tunneille joko verkon välityksellä Zoomia käyttäen tai lähiopetuksena saapumalla salillemme. Toistaiseksi otamme lähiopetukseen enintään 10 oppilasta kerrallaan.

 

Kaikki hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

Kurssin voi maksaa pankkiin, liikuntaseteleillä tai käteisellä, jos tulet paikan päälle.

 
WORKSHOPIT
 

Su 10.1.2021

klo 12-14

Darkly elegant gothic fusion bellydance

ALKEET

1 krt x 2h / 25 €

Opettaja: Maria Morte

Tumman elegantti gothic fusion bellydance on kiehtova yhdistelmä tribal fusion -vatsatanssin liikekieltä ja goottiestetiikkaa. Gothic fusion on nimensä mukaisesti fuusiolaji, jonka perusta nojaa vahvasti tribal fusionin tekniikkaan. Musiikillisesti ja tyylillisesti tämä suuntaus ottaa kuitenkin askelen kohti varjoisampia polkuja. TribalTanssiKeskuksen toteuttama workshop on avoin kaikille tanssista kiinnostuneille ja erityisesti raskaan musiikin ystäville! Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Ota mukaan mukavat vaatteet, juomapullo ja mahdollisuuksien mukaan oma joogamatto. Tunti livestreamataan, joten voit osallistua myös verkon välityksellä.Ohjaajasta: Maria Morte on helsinkiläinen tribal fusion -vatsatanssija. Vanhoista kauhuelokuvista, metallimusiikista ja uuskummasta inspiroitunut Maria on myös TribalTanssiKeskuksen alkeisryhmän ohjaaja.

Lisätiedot: mortemarya@gmail.com

 

lmoittautuminen tiiviskursseille on sitova.

 

Alennukset:

1. Opiskelija-alennus 10%

- voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Kertamaksuista, tiiviskursseista, aamu- ja päivätunneista ei saa alennusta. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

ILMOITTAUTUMINEN