Ilmoittautuminen FCBD Style / ALKEISKURSSI

Torstaisin 7.3.-2.5.2024 (9 krt )

17.15-18.15

60 min

FCBD®Style

Alkeet

7.3.-2.5. (9 krt ),  144€

Opettaja:

Nelli Turkia

Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan tunneilla opetellaan kaikki aivan alusta alkaen. 

FatChanceBellyDance®Style (entinen American Tribal Style®) on ryhmäimprovisaatioon perustuva moderni vatsatanssin laji, joka pohjoisafrikkalaisten ja lähi-idän tanssien lisäksi ottaa vaikutteita mm. flamencosta ja intialaisista tansseista. Ryhmäimprovisaatio perustuu määrättyihin muodostelmiin ja liikkeisiin sekä merkinantosysteemin, jolla tanssijat kommunikoivat keskenään sanattomasti. 

Tunneilla opit hallitsemaan kyseisen tanssityylin perusliikkeet ja ryhmäimprovisaation perusperiaatteet, tutustut uusiin ihmisiin, nautit tanssista sekä tunnelmasta ja saat ainutlaatuista kokemusta.

Voit osallistua tunnille lähiopetuksessa tai verkon välityksellä. Jokaisesta tunnista tulee tallenteet kurssilaisten käyttöön. Tallenteet ovat käytettävissä vielä kuukauden ajan kurssin loppumisen jälkeen.
Ilmoittautuminen on sitova. Lue säännöt tästä
(FIN) Annan suostumukseni käsitellä ja tallentaa antamiani tietoja ilmoittautumista varten. Lue tietosuojaseloste tästä (ENG) I consent to my data being stored and processed for the registration purposes. Check our Privacy Statement here