Tribal Salon 2022 / Ilmoittautuminen tiiviskursseille

llmoittautumiset avataan 1.2.2022 klo 11.00 (Helsinki, GMT+2)

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

Kurssit myydään ilmoittaumisjärjestyksessä. Mikäli kurssit ovat ehtineet myydä loppuun kun saamme ilmoittautumisesi, lisäämme sinut automaattisesti jonotuslistallemme. Pyrimme vahvistamaan ilmoittautumisesi tai varasijapaikkasi mahdollisimman pian, viimeistään 2-3 päivään sisällä.

Huomioithan, että paikkasi on varmistunut vasta kun olemme saaneet maksusi. Saat maksuohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli maksua ei suoriteta viikon sisällä ilmoittautumisesta, voimme myydä paikkasi eteenpäin.

Ensimmäinen erä (50% hinnasta) tulee suorittaa viikon sisällä ilmoittautumisesta. Kurssipaikkasi on varmistettu kun olemme saaneet ensimmäinen maksuerän. Huomioithan, että ensimmäinen maksuerä on sitova eikä ensimmäistä maksuerää palauteta mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi.

31.3.2022 jälkeen kurssimaksu on mahdollista maksaa vain yhdessä erässä.

Ilmoittautuminen on sitova eikä kurssimaksuja palauteta, ellei tapahtuma peruunnu. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja järjestäjä pidättää oikeuden kieltää sisäänpääsyn henkilöiltä, jotka eivät ole osanottolistalla. Huomiothan, että ilmoittautuja maksaa PayPaliin tai kansainvälisiin pankkisiirtoihin liittyvät kulut. Järjestäjä ei ole vastuussa näistä kuluista.

Mikäli et pystykään osallistumaan kursseille, ilmoita meille mahdollisimman pian (tai viimeistään 15.8.2022 mennessä) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tribal.salon@gmail.com , jotta voimme myydä paikkasi eteenpäin seuraavalle jonotuslistalaiselle. Huomioithan kuitenkin, että kurssimaksuja ei palauteta, jos paikkaa ei saada myytyä eteenpäin.


Saat tapaturmasuojan ottamalla oman vapaa-ajan vakuutuksen. Tapahtuman järjestäjä tai opettajat eivät ole vastuussa henkilövahingoista, tapaturmista tai muista vahingoista.

Lähettämällä ilmoittautumisen hyväksyt yllämainitut ehdot.