TIIVISKURSSIT / Tribal Salon 2016

LA 23.1.2016

Klo 9.00-11.00
1. Oodi tekniikalle (2 h)

Tekniikka on perustuskivi taiteelliselle toiminnalle. Kun kykenee hallitsemaan kehoaan, pystyy rikastuttamaan esitystään vaikeilla yksityiskohdilla turvallisesti ja tunteitaan säästelemättä. Tällä kurssilla panostamme niin sitkeisiin liikkeisiin kuin tiukkoihin iskuihin, käytämme jalkoja liikkumiseen ja ympärimenoihin, harjoittelemme kerrostamista, leikimme liikeradoilla ja dynamiikalla, harjoittelemme tekniikkaa kombojen ja koreografian avulla ja tanssimme. Saat valmista materiaalia, jota voit käyttää omissa esityksissäsi. Vartalo soikoon!

Klo 11.20-14.20
2. Tanssi ilman käsiä on kuin siivetön lintu (3 h)

Staattiset kädet. Dynaamiset kädet. Kädet käännöksissä ja ympärimenoissa. Kädet tunteiden välittäjinä. Kädet vipuna. Kädet pelastusrenkaana. Voimaharjoituksia käsille. Teknisiä harjoituksia, jotka vievät sinut pois mukavuusalueeltasi ja auttavat löytämään uusia ratkaisuja niin käsiliikkeissä kuin Tribal Fusion -tekniikassa yleisesti. Hengitä käsilläsi! Leiju tanssissasi kuin lintu ilmassa! Kantakoon siipesi!

 

SU 24.1.2016

Klo 9.30-11.30
3. Käännökset ja ympärimenot (2h)

Kurssilla käydään läpi tekniikkaa ja yksityiskohtia. Opetellaan näyttävä käännösten kokonaisuus, jota voit käyttää tanssissasi. Opetellaan kääntymään eri tasoissa. Leikitään liikkeen jatkuvuudella ja rentoudella. Katsotaan staattisia ja liikkuvia pisteitä ympärimenoissa. Käytetään tilaa. Opetellaan tanssin saloja.

Klo 12.00-14.00
4. Layering-tekniikka (2h)

Yksinkertaisesta vaikeaan ja mahdottomaan. Tämä tiiviskurssi asettaa sinut mahdollisuuksiesi rajalle. Se, mikä näyttää mahdottomalta, tulee luonnolliseksi. Kurssilla työstetään eri kehon osia samaan aikaan nopeuksia vaihdellen. Yhdistetään jämpti liike aaltomaiseen, lisätään tarkka iskutekniikka, vaihdetaan kehon asentoa ja lisätään eri askelluksia ja jalkojen asentoja. Kaiken kruunaa kärsivällisyys ja sisäinen rauha, joka välittyy kasvoistasi.

Klo 14.30-17.30
5. Matka muinaiseen Marrakechiin (3h)

Muinainen tekniikka, joka sallii kehosta irtautumisen ja vapaan hengittämisen. Pystyt kuulemaan, miten sydämesi lyö tanssin tahtiin. Liikkumisen ilo ja vapaus. Unohda egosi, käy puhtaaseen olemisen tilaan, jossa muistat viisaan ja todellisen Itsesi. Tämä tekniikka asetetaan fuusiotribalin tuttuihin raameihin, nostetaan vaikeustasoa, lisätään kerrostumia, tehdään isolaatioita ja harjoitellaan liikkeiden tarkkuutta. Ympärimenoja, tasojen vaihteluja, komboja ja tuo puhdas olemisen tila – nämä elementit täyttävät tämän kurssin. Lopuksi nautimme tanssista yli vuosisatojen rajojen.